Taas on vierähtänyt tovi jos toinenkin siitä kun viimeksi oon päivitellyt blogia tai ylipäätänsä mitään Cool

Paljon on Satulaaksolaiset taas niittäneet mainetta turuilla ja toreilla tai ainakin agi- ja näyttelykentillä...

Laukaan näyttelyssä 11.7.2009 S-koiria oli edustamassa Chetco "Guru" ja Valon Virva "Iini" tarkan Soile Bisterin arvioitavana. Guru voitti hienosti urokset saaden kolmannen sertinsä ja Iini kiri nartuissa kakkoseksi saaden ensimmäisen sertinsä. Guru oli sitten loppupeleissä VSP.

Samaisena viikonloppuna Mirva ja "Jomppe" S. Sata Salamaa olivat kisaamassa agilityssä ja toiselta radalta hieno 0-suoritus -10,64 ajalla ja vielä voitto!

25.7.2009 Mikkelin näyttelyssä "Iini" jälleen loisti. Iini oli ROP 27 groenendaelin joukosta, saaden tietenkin jälleen sertin.

26.7.2009 Helsingin Eukanuba showssa oli esittely vuorossa belgit ja perhoset. Mutiaisista Chaska oli kehässä ja perhosista Jönsson Vesan kanssa. Tuloksia alkoi tiputella ja ne olivat toinen toistaan hienompia! Ensin oli Chaskan vuoro ja tuloksena hienosti VSP. Chaskan kehän jälkeen Kristiina ehtikin perhoskehälle antamaan tuloksia reaaliajassa... Ensin ERI sitten luokka voitto ja vielä urosten voitto ja koska yksikään narttu ei saanut ERI:ä oli J ROP!

Varovasti Vesalta kysäisin, et kukakohan ryhmän ottaa ja kertoi, et USA:nen nainen et tuskin tykkää... No se siitä sitten, paitsi et vähän ennen klo17 puhelin soi ja näytössä vilkkui "Vesa". Ja uutiset olivat hienot! J oli ollut RYP-2, vähänkö hienoa!