Perjantai-iltana Kristiina, minä ja 7 koiraa suuntasimme auton nokan kohti Oulua, jossa yövyimme Pirren kämpillä. Aamuksi oltiin tehty treffit Suskin ja Grian kanssa ja siitä sitten ajeltiin peräkanaa Rovaniemelle juhannusnäyttelyyn.

Lauantaina oli vain belgit kehässä, mutta tulokset oli hienot Hymy Chaska voitti urokset saaden cacibin, Gria voitti avoimen luokan ja sijoittui hienosti paras narttu luokassa toiseksi saaden cacibin ja varasertin. Lopuksi Chaska oli vielä ROP ja pääsi hienosti ryhmässäkin vielä 6 parhaan joukkoon. Rodun ja ryhmän arvosteli Javier Sanchez.

Näyttelypäivän jälkeen Kristiina ja Chaska lähtivät Tiinan ja Kaarinan luo Narkauteen ja minä menin pikkukoirien kanssa Pian luo Muurolaan. Vaikka väsy alkoi painaa piti pestä vielä kolme perhosta seuraavan päivän kehää varten.

Sunnuntaina kehävuoron saivat siis perhoset Jönsson, Tommi ja Tiuku sekä pommit Justin ja Brina. Perhoset olivat heti aamusta, tuomarina kääpiökoiraspesialisti Tiina Taulos. Jönsson voitti nuorten luokan ja Tommi avoimen, pulmana olikin sitten, että kuka esittää toisen... Lallun kihlattu Jari pääsi/joutui Jönssonin kanssa kehään ja hienosti meni Nauru Jari luotsasi Jönssonin urosten voittoon kera sertin ja cacibin, Tommi tuli toiseksi ja vielä Lallun Mortti hienosti kolmanneksi. Nartuissa Tiuku oli ERI1 PN4 ja sai varasertin.

Pommit olivat vasta viimeisenä rotuna kehässään tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Alunperin tuomarina piti olla belgialainen Monique van Bremt, mutta hän oli sairastunut ja viime hetkellä tuomari vaihtui. Amerikan poika Justin oli pari päivää aikaisemmin täyttänyt 9kk ja esiintyi siis junioriluokassa saaden ERI 1. Paras uros luokassa Justin oli hienosti toinen saaden varasertin. Brina kilpaili nuorten luokassa ollen ERI 1. Paras narttu luokassa Brina kiri voittoon saaden sertin ja cacibin ja ollen lopulta VSP.

Ryhmässä käytiin Jönssonin kanssa tekemässä kierros ja täytyy kehua Jönssonia, se kun on nyt lopettanut vikuroinnin ja esiintyi todella upeasti !

Suuret kiitokset Pialle tarjoiluista, majoituksesta ja siitä, että saatiin levittää föönatessa se valkoinen karvapilvi ympäri kämppää Nauru