Käväisin pikaviisiitin Atlantin toisella puolen Chicagossa. Mukaan sieltä tarttui kaksi pientä pommi-lasta; Justin ja Hio. Reissu oli raskas ja kauheasti en ehtinyt kaupungin nähtävyyksiinkään tutustua, mutta nyt ollaan taas yhtä kokemusta viisaampia. Tuli mm. testattu jenkkiläistä junaa ja juu se on just sellainen kuin kaikissa elokuvissa Nauru

Heti reissun jälkeen olikin sitten Vaasan näyttely ja siellä siis käytiin eilen, lauantaina pyörähtämässä. Tulokset olivat ihan ok, mutta harmittamaan silti jäi... S. Chinook kävi uusien omistajien Tuulan ja Maritan kanssa tuloksena EH3. S. Sininen Sointu sai taas hienosti ERI:n ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Perhosissa kehässä olivat Tiuku ja Jönsson, molemmat voittivat junnuluokan ERI:llä, olivat PU/PN4 ja saivat vara-sertit... Ja nuo varat jäi vähän harmittaa Päättämätön

Rahaakin tuolla sai tuhlattua ja meidän autoon nyt sit tulee sellainen hieno uusi veräjä-väliseinä jutska, jotta on pölkkäreitten hyvä matkustaa omissa lokeroissaan.

Mitäs muuta meille sit kuuluisi?! Pesuhuone remontti on edelleen kesken Huuto joskin loppusuoralla eli loppuviikosta vois päästä suihkuun jo omassa kylppärissä. Niin ja tietty se edelliseen kirjoitukseen viitaten, et Chili sai ihanan kodin Kalajoelta Tuulan ja Maritan luota, kaikki siis sillä rintamalla hyvin.

Toukokuu meillä on kiirusta aikaa näyttelyiden suhteen. Mennään 3.5. Tiukun ja Tommyn kans Turenkiin, 9.5 Piran ja Vapun kans Helsinkiin ja sit loppukuusta viel Helsinkiin Tiukun ja Tommyn kanssa.

Loppuun viel kuvat meidän perhosnelikosta ja Vappulaisesta.

Perhoset120409.jpg

Vappu_paa110409.jpg